fredag 4 juli 2008

90. Varmt

Idag är det varmt närmare +30 som tur är kan jag ha öppet både balkong och fönster tvärs över lägenheten så det blir lite korsdrag.
I går kväll var jag och vattnade blommorna på kyrkogården, rejält med vatten fick de, tur det i denna värme får nog åka i morgon också om det inte blir regn.

Sitter och surfar på nätet för att få tips om hur jag överför mina privata videofilmer till DVD skivor. Jag har en hel del där mina barn finns med. Är så ohyggligt rädd att de skall bli förstörda för videofilmer blir med tiden gamla och bleknar, magnetismen försvinner gradvis.

Tror jag skall köpa en DVD recorder och spela upp filmerna från videon via tv verkar som det skall vara rätt enkelt. Har en DVD spelare men bara för att spela upp.

Åker väl till köpcentra framöver för att kolla priser osv. Finns nog dem som gör sånt men jag är så rädd att förlora videodisketter.
Där finns min dotter och där är hon levande fortfarande för mig och de barn och barnbarn som jag har. Där finns också min far som gick bort för över 10 år sedan min fina lilla pappa och övriga i familjen och släkt.
Har inte vågat använda videokameran för jag inte har överfört allt jag har i den till videoband.
Nu måste det bli av, ingen vet vad livet har för framtid.