söndag 18 december 2011

561. Det tog stopp

Blev inget mer bak men däremot en del annat, för mor 90 år fick ett äldreboende, en service lägenhet precis just nu före jul och har flyttat in idag. Med 7 personer som hjälper till, vi barn som är 4 och så respektive så gick det ändå fort och smidigt och vi hann göra allt i ordning på nya stället så det blev riktigt mysigt för henne där. Nu kan vi börja andas ut och känna oss lugnare när det gäller mor för hon har full service med sitt boende.
I morgon skall min bror och jag visa 2 personer lägenheten som skall säljas, vi får se hur det går. Julen närmar sig med stormsteg och alla har sitt att ordna inför julhelgen. Känner mig duktigt trött psykiskt måste åtminstonde försöka baka lite vetebröd, mat och sånt går att köpa som tur är. Julklapparna är köpta behöver bara slås in, etiketterna har jag tillverkat själv. Skall fira julafton med son, svärdotter deras 2 små barn, mina barnbarn alltså och en del andra.
Idag har det snöat lite men en blöt och tung snö, får se om den ligger kvar.
Ha det bra och jäkta inte för mycket, julen kommer ändå, ingen ser det som inte hanns med. Personligen önskar jag den vore över för saknaden är oändlig, mycket jobbigare när det är jul för det saknas en bland oss alltid, så många minnen dyker upp och det går inte undvika och många tårar blir det också.
Mitt barnbarn, Carolas dotter har det väldigt tufft, för henne är det en tung, tung tid och så klart alla andra dagar. Stackars tös, så tomt det måste kännas för henne all denna saknad och sorg över en så älskad mor som hon förlorat.

Får ändå önska er alla en Fridfull och lugn jul och en massa julekramar.
Ingen glömd.