söndag 13 januari 2013

605. Januari 2013

Så fort tiden går nu är vi en bit in på år 2013. Vädret är som förut växlar mellan kallgrader och mildare. Just idag är det kallt nu när jag skriver detta, klockan är snart halv 12 midnatt och det är -21 gr C, kallt.
Det har varit en ganska tung tid med andningen på grund av det gråa vädret, när man har astma och dessutom KOL så är man väldigt lätt påverkad av vädret.
Allt som påminner om julen är bortstädat och undan plockat för denna gång. Skönt att det är över känner jag.
Min son med fru och 2 små barn har åkt till Thailand i 2 veckor de flög igår den 11 jan. tillsammans med 3 andra familjer (kompisar) som också har små barn, några av de vuxna fyller jämna år och firar det tillsammans där i Thailand. Fick ett sms om att de var inbokade på hotellet och varit och badat, fick detta sms vid 08,20 tiden i morse, man få lägga till (+) 6 timmar till vår tid.
Själv har jag varit till kyrkogården och tagit bort utbrända ljus och tänt några nya hos min dotter. Och som vanligt är jag totalt nollställd när jag är där, kan helt enkelt inte förstå vad som står där på den stenen, har aldrig kunnat på dessa nu över 8 år. Vill inte förstå och det är nog bäst så för mig. Det märkliga är ändå att jag måste åka dit och titta till och tända ljusen för annars får jag ingen ro. Inget stämmer numera.
Tack och lov att jag har kvar barn och barnbarn här, de betyder allt, jag bryr mig inte om vad andra tycker eller tror för de vet ändå inte hur jag känner för de är inte jag. 
Det finns så mycket tankar men det är inte alls lätt att skriva ned dem i ord och de orden har jag inte för att kunna beskriva hur jag känner och mår.
Nej en del får man nog hålla för sig själv, det är bäst så, inte alla kan förstå hur mycket jag än försöker förklara, speciellt de som aldrig mist en dotter eller son.

Nu önskar jag alla ett fortsatt bra år, som blir bättre än det som passerat, må livet bli lite lättare och lugnare både för privata personer och ute i vår oroliga värld.