fredag 31 juli 2009

301. Var tog lugnet vägen

Vid 12 torsdag ringer min son och säger de är på sjukhuset med Mira, mitt yngsta barnbarn 1,6 år, de åkte in i går kväll för hon hade haft hög feber 40 gr början måndag, som gick ned och sedan upp igen och hon var så slö så de ringde jouren som ville de skulle åka in, så det gjorde de, blev kvar där, det skall tas prover och kissprover men hon dricker inget och äter inget och bara sover så de skall sätta in dropp.När jag ringer vid 18 tiden hade de ännu inte satt dropp, allt tar sån tid, fattar inte varför, en sån liten torkar ut så snabbt. De vet inte vad som är fel. Jag blir oerhört orolig och allt dyker upp igen i min oroliga själ.
Ringde sonen senare, Mira bättre, är ett virus hon fick dropp inatt, är vaken idag, de skulle troligen få åka hem idag fredag efter 4-5 tiden em.när ronden gått. Skönt. Jag ringde igen men de skulle stanna en natt till få mera dropp och med sockerlösning men hon är piggare. Farmors hjärta. Allt blir kaos i mitt huvud numera slår i väggen så fort något händer. Måste intala mig själv att vara lugn.

Kollade min email idag fredag em. efter jag kom från kyrkog. hade fått email från min vän diakonissan, hennes man har gått bort, Onsdag morgon 6.10, fick en kraftig stroke vid jultiden (han var över 80) så jobbigt för henne. Den senaste tiden har det inte varit några positiva händelser.
Blev lite rörigt det här men just nu är det rörigt i mitt huvud.....