fredag 12 februari 2010

412. Lätt blandat

Först några bilder på utsikt och snön.
6 febr.2010 mitt på dan

9 febr.2010 mitt på dan

7 febr.2009
Frågan är var det mer i fjol eller mer i år vid samma tid


Onsdag var jag till frissan så nu vågar jag visa mig ute för folk igen. Skojar. Men usch så jobbigt när håret blir för långt och hopplöst hålla på med. Mina frissor som jag fick ta kort på.

Torsdag var jag tvungen åka på apoteket och ta ut mer astma medicin. Sedan åkte jag till kyrkogården skottade den nya snö som kommit sedan sist och tända ljus. Såg fotspår i snön fram till min dotters plats och dom var inte mina, innan jag skottat.

11 febr 2010
Som ni ser är det en bit att skotta sig fram

     
11 feb 2010
 

14 febr 2009

I alla fulla fall så bestämde jag mig också för att åka till Birsta köpcentra och inhandla diverse saker, bla annat färgpatron till min skrivare. Blev en del affärer och som alltid en del oplanerade inköp men som jag tyckte var nödvändiga. Inte kläder utan annat, visst är det så eller hur blir mer än man tänkt sig tur man inte åker dit så ofta. Väl hemma så skulle jag sätta in ny patron i skrivaren efter att fått bryta mig in i förpackningen som man får göra med en del. Shit, patronen passade inte. Jaha ja, får jag nu byta till rätt fast jag brutit förpackningen står att man inte får det vid byte. Ja det är bara att åka tillbaka nästa dag och prova lyckan. Så nästa dag, som är idag kör jag iväg till Birsta igen och kan ni tänka er de köpte tillbaka den och jag får pengar tillbaka och en ny patron, rätt sort denna gång. Finemang eller hur. Men så onödigt, hade ändå en försäljare som tycktes veta men det gjorde han uppenbarligen inte. Nej nästa gång klarar jag det bättre själv. Så det så. Så blev denna vecka. Har varit soligt nu några dagar  -3gr, så skönt att få se solen, lite mer bekymmersamt när den står så lågt nu den här årstiden att man lätt blir bländad.