onsdag 21 januari 2009

174. Minnen


Bilen startade åkte extra turer för att ladda batteriet, postade brev sedan hämtade jag mamma vi åkte till och från tandl. Därefter åkte jag till kyrkog och skottade lite och handlade sedan hem igen.
Tung blöt snö idag men uppehåll lite moddigt och halt.Skall visst bli sämre väder igen och kallare, minus alltså. Blir nog väldig halka då igen.

Har suttit och tittat på lite filmer i datorn, jag har spelat in från videon till dvd skrivor.
Några måste jag göra om blev fel filformat. Tog en massa stillbilder också.
Tungt att se far och Carola men också glada minnen därifrån, filmerna är från hennes födelsedag maj 1993 och mitt födelsedags kalas, jämna år 1992.
Min kära älskade vackra dotter, vad jag saknar dej.
Vem kunde ana den tragedi som skulle komma 10 år efter detta, pappa gick bort 5 år efter mitt fylla jämna år kalas. Och Carola fick sitt bröstcancer besked 2002.
Gode gud så fruktansvärt jobbigt det är att se min älskade dotter men där är hon ung och frisk och de yngsta barnbarnen små. Min yngsta syster nybliven mamma. Där kan jag se min dotter som hon är i livet och det är ändå väldigt skönt att ha dessa filmer även om det gör hemskt ont.

Slagen ner i marken med klubba är man och aldrig går det att hämta sig helt igen men jag måste leva med det för de andra, dem jag också älskar lika mycket.