fredag 13 februari 2009

188. Något mildare idag sol

Trodde jag skulle ha mera ont i kroppen efter allt krypande och sittande på golvet igår med min lilla sondotter men det känns ganska bra.
Tog fram borrmaskinen och borrade små hål i sladdlisten och väggen för att skruva fast den, går inte att bara använda klister remsan som finns på den, finns inte så raka väggar.
Borra i betong är svettigt och inte alls så lätt, kommer man fel är det hopplöst och då måste man prova ett nytt ställe, inte alls kul med hålen men som tur är döljer listen dem, får plugga igen dem som inte kan döljas.
Så nu kunde jag stoppa in sladdarna riktigt, är så hemskt fult med alla dessa sladdar men jag har inga val när uttagen ligger i andra änden av lägenheten så det blir metervis av sladdar. I övrigt har det varit rätt fint ute med sol och bara -7 gr.
Har inte ens varit utanför dörren idag öppnade balkongdörren istället, fniss.

187. En härlig dag

Torsdag 12 feb.2009
Det var 16 gr kallt när jag klev upp. Har klädd mig rejält och åkter strax före 12 mot Alnön, kilade in köpte cigg i Gångviken. Var framma unjefär 20-25 över.
Den lilla godingen var lite blyg först men ler mot mig.
Sedan leker hon och jag hela tiden medan ak dammsuger.
Vi kryper på golvet och spelar och går omkring, närmar oss dammsugaren hon är inte rädd när jag håller henne lite lätt i händerna.
Till slut klättrar hon upp själv på dammsugaren och sätter sig på den och den går igång går bra, lite ängslig men jag håller i henne men vill av sedan, vi klappar och petar på den kliver över slangen. Så kryper vi båda på alla fyra det tycker hon om och så pladdrar hon på hela tiden.
Gossar med henne, hon är så härlig, hon börjar blir trött Då är klockan redan 3 vi hade fikat före hon skall sova ute i vagnen det är omkr. -7 gr. inte så kallt, ak och jag pratar lite innan jag åker, Mira vaknade när jag skulle åka. Innan jag åker hem, säger jag till ak att hon bara behöver säga till om jag skall passa Mira igen.
En jättebra dag att få vara med den lilla sötnosen, älskar henne.
Jag är trött och kommer nog känna av i morgon de muskler som fått jobba lite idag. Men det är bara bra.
Frågade ak om jag fick betrakta henne som min 3.e dotter hon sa ja så jag blir en slags extra mamma hoppas jag. Tycker så bra om henne, hon kan lyssna och förstå. En givande dag som var rolig och så fort tiden gick.