tisdag 15 juli 2008

95. Snart är det dopdag för farmors gull

Sitter här framför datorn och gör ett kort till dopdagen nu på lördag, då skall mitt nya lilla barnbarn, snart 6 månader döpas. Den goa söta snälla lilla tösen har stulit sin bit av mitt hjärta. De är små underverk.
Minns så väl min älskade Carolas dopdag. Vi stod där i kyrkan och så plötsligt gav sig hennes stora syster, då 3 år, iväg ut från kyrkan. Det var till att snabbt kila iväg och fånga in den lilla rymlingen. Fina, roliga minnen men ack så svåra ändå.

Överföring från videoband till DVD skiva via datorn har fungerat så nu har jag varit och inhandlat en bunt DVD skivor. De tar för stor plats i datorn annars om man skall lagra dem där. De är mycket som dyker upp när man håller på med detta. Den tiden man vill ha tillbaka men aldrig får och aldrig får man flera minnen från den man mist. Det gör ont det blir tårar men jag får bättre bilder i mitt arma huvud, jag vill ju inte ha de bilder som finns där sedan sjukdomstiden och när jag förlorade henne. Det ögonblicket hon gick ifrån oss vill jag helst inte minnas det är för hemskt. Jag accepterar det aldrig.