söndag 10 april 2011

530. Rensat datorn

Nu ett par dagar har jag haft heltid med att rensa och installera om disken för helt plötsligt börjar GB att försvinna i rasande fart trots jag inte lagt till nya program eller annat. Jag kan försäkra att det tar tid.
Dessutom behöver jag en större hårddisk så jag åkte iväg till Birsta och köpte en 1TB utrymme men den skall sättas på plats och formateras och det skall jag ta sonen till hjälp med så det blir riktigt gjort. Därefter så skall grundprogram in + en massa uppdateringar för att Internet och annat skall fungera+övriga programvaror som jag köpt och har skivor för att installera med, alltså lagliga. Så det blir på samma gång en rejäl rensning av onödiga program. För närvarande har jag bara en hotmailadress för mycket måste göras om och ingen Windows Live messenger chatt just nu men är på gång.

I Tisdags fick jag mitt fotohjärtasmycke som jag beställt via nätet där jag fick adress och tipset av andra som beställt och fått sina. Jag skickat ett foto på min dotter Carola och de har graverat in hennes bild på hjärtat och så namnet. Jag är mycket nöjd och det blev verkligen fint och precis som ett foto. Inte alls så dyrt. Skall visa en bild på smycket vid ett senare tillfälle. 

Ute håller snön så sakteliga på att dra sig tillbaka, lite sol då och då, lite regn men inte tillräckligt varmt än. Ha det bra, våren kommer i år med och hopp om en varm skön vår och sommar.