torsdag 23 september 2021

693. Lite av det som hänt

 Jag fick min första covid-19 vaccin 1 april i år. Så skönt att få det gjort. Fick tid till vaccin för 2:a covid vaccinering och det blev 3 juni. Kändes så skönt ha det gjort. Denna isolering som varit har tagit hårt. Men jag har i alla fall kunnat åka och handla själv. Nu kan jag äntligen träffa mina barn o barnbarn på riktigt.

Men detta år har inte varit helt smärtfritt. Helt plötsligt nu i slutet av augusti så upptäcker jag att jag fått konstiga utslag på övre sidan av benen. Tog och googlade på det och förstod att nu var det bäst kontakta läkare. Problem var att det var fredag kväll och enda läkare man får ta i är via webben. Så det gjorde jag, fick träffa läkare via videosamtal. Jodå det var som jag trodde jag hade råkat ut för Ringorm, läkaren skrev ut salva och annat som jag skulle behandla detta med. Det blev långvarigt och dessutom var det smittsamt så nu sitter jag här igen och måste undvika all kontakt, tja närkontakt. Hur detta gått till är för mig en gåta eftersom man blir smittad av djur o andra smittade. Nu har jag inga djur och de mina har inte heller några djur, så det är obegripligt. 

Tur jag har en son och hans fästmö som kan hjälpa mej vid behov.

Saker och ting händer utom kontroll. Men de är bra att fortsätta vidare genom livet den tid man har.

Sommaren har varit varm, allt för varm ibland, men bättre det än höst o vinter. Regna och snö är inte nåt jag längtar till. Nu är den här i alla fall, HÖST.

Naturen kan verkligen förändra sig själv detta är en vy mot en ö.

Detta är himlen som verkar stå i brand men så är det inte

Tänder ett ljus för min så saknade dotter.