onsdag 2 oktober 2013

628. Såg solen

Idag såg jag solen det har varit grått och småregnigt nu ett tag.
Dotter med man är hemma från Turkiet resan som de gör varje år den här tiden.
Sonen är hemma från arbets resan till Brasilien. Så nu är de hemma i Sverige igen, skönt känner jag när de är på plats.
Själv har det väl varit lite upp och ned med deppighet har inte kunnat åka träffa småbarnen än för de har också varit förkylda, hoppas få träffa dem i helgen. Jag får ju vara så försiktig numera för att inte bli förkyld igen för det tar så hårt. Influensa vaccination startar den 15 okt, då är det dropp-in på vårdcentralen 3 dar i veckan mellan en viss tid och över 3 veckors tid framåt.
Jag har dessutom beställt tid hos läkaren för att ställa lite frågor om min kol och vilken medicin jag kan få när och om jag blir förkyld, något som underlättar andning och hostan för den blir förfärligt jobbig och kan knappt andas.
Helt Rökfri i ett år har jag varit den 1 oktober 2013 i år alltså. Stolt över mig själv faktiskt. Aldrig mera en cigarett blir det. 
I övrigt gör jag inge större saker mer än städar då det behövs rensar lite bland kläder, sånt som man gör varje år.
Meningen vi syskon skall ses igen hos brodern om några veckor. Blir trevligt.
En frostnatt har jag sett kan ha varit nån fler men inte som jag märkt. Löven börjar så sakteliga ändra färg. Visst är det vackert när löven ändrar färg men de faller ju sedan.
Usch ser inte alls fram mot halka kyla och snö. Men den kommer varje år oavsett mitt tycke, för så är det i det land jag bor i.