onsdag 3 september 2014

644. Kol och värk o höst

Det här med sjukdomen KOL har jag klarat rätt bra i sommar och mår rätt bra. Men i övrigt har jag haft andra problem med ständig värk i nacke o axlar och huvudvärk och så denna eviga yrsel, armarna börjar domna av och så ofta lätt illamående. Tillslut beställde jag tid hos en  läkare på vårdcentralen för så här går det bara inte att ha det. Blir så deppig och orkar inget.
Så nu har jag varit till läkaren och där upptäcktes att jag åter igen har alldeles för högt blodtryck vilket verkar
troligt eftersom jag också känt av oro i hjärtat. Dessutom har jag fått en tid hos sjukgymnasten för nacken.
Idag skulle jag varit dit men fick ringa och avboka för i natt, så klart, fick jag ett ordentlig karusellsnurr i huvudet kunde inte ens kliva upp ur sängen,  måste ligga alldeles stilla och blir väldigt illamående, så typiskt. Sjukgymnasten ringde upp mig och vi bokade en ny tid. Så nu är det bara att vara så stilla det går tills yrsel anfallet gått över. Det är inte första gången jag har det men var ett tag sedan nu som jag blev sängliggande.
Hade tänkt handla mat idag också men det blir inget med det, får kolla i frysen, som tur är brukar jag frysa in lite rätter för att ha om det skulle behövas.
Det har varit fint väder nu, flera dagar med sol och skapligt varmt men trots det börjar löven så sakteliga ändra färg,  ja, hösten är på väg.
Det dröjer inte så länge nu innan löven börjar falla, blir det kalla nätter så går det ganska fort tills alla löven skiftat färg och börjar falla. Vintern är inget jag ser fram mot.

Tänk om det fanns en telefonlinje till himlen då skulle jag ringa dig varje dag, min kärlek är större än alltet och saknaden oändlig.