fredag 22 oktober 2010

485. En liten tur

Åkte och tankade och så beslutade jag mig för att åka till Birsta köpcentra och titta efter typ granris att bädda med på Carolas plats blev lite annat smågrejs också.
Sedan till Birsta City och kollade vinter stövlar hittade ett par med bra pris så det blev köp av. Skönt nu är det bortgjort. Så blev det Lidl och lite smått där med träffade en vän där så vi slog följe.
Ute är det torrt på vägarna någon liten pöl med is men inte alls många och det är minusgrader, sol, ingen snö har fallit här än så vitt jag vet. Men hör att söderöver där faller det snö nu bl Boråstrakten och flera andra tala om omvänt. Men pepper peppar är väl bara en tidsfråga innan vi har den här, snön. Jag har inte bytt till vinterdäck än men skall försöka bära ut däcken till bilen i helgen och sedan best. en tid för byte. Så gruvsamt när man skall ut med däcken och så in med sommardäcken de väger ju trots allt några kilo och blir 8 däck att hantera. Sonen har åkt på jobb till Kina en vecka igen. Ja, ja, skall väl gå i år också, som tur är behöver jag ju inte köra varje dag.