torsdag 28 augusti 2008

111. Värmer modershjärtat

Bild på Carola
Jag fick ett så fint mail för någon dag sedan av en nära vän och skolkamrat till Carola som värmer mitt hjärta så. Här är ett utdrag av detta mail som jag fått hennes medgivande att publicera här.

Hon skriver följande:
Jag blir verkligen rörd över din otroligt gulliga dotter som jag saknar så mycket och tänker på hur det var som då, när hon tog dessa kort på mina barn och mej, och att få se bilden på henne gör sååå ont för min saknad är så stor!
Tårarna värker i mitt hjärta. (PS. Det är ett antal år sedan bilderna togs)

Nu är jag så tacksam för din fina omtanke att du delger mig dessa minnen som jag hade glömt.
Tack, tusen tack.

När barnen var så här liten gick jag i en ständig trötthetskänsla och dimma. Var ju ensam med dem alla tre. Men en som gjorde det lite lättare för stunden var Carola när hon erbjöd sig att hämta mig och mina två små (tvillingar) för att vi skulle få komma bort från lägenheten. Vi for hem till henne.
En annan gång var hon barnvakt när jag skulle ner på min mormors begravning. Tufft gjort av henne att ta sig an två pojkar i den busiga åldern. Men de var så snälla, sa hon. Å, det vet jag också.
Ingen annan och det lovar jag har gjort sådant för mig. Din dotter har lämnat så många fina spår i mitt hjärta - önskar jag kunde ge henne en kram, en stoooor varm kram.
Denna vecka har jag jobbat med en tjej som har Colliehundar. Hon berättade att hon tyckte Carola var så himla go´och vi har utbytt minnen -hon påminner lite om Carola i sätt och ändå inte.
Många varma kramar från en som är såå glad över att Carola hade en sån fin mor! Du har fostrat din dotter i kärlekens tecken, det vet jag för jag fick ta del av den.

Tack för de fina orden, du som skrev dem. De betyder så mycket. /Carolas mamma.