onsdag 20 april 2011

533. Våren på väg

Det syns verkligen stor skillnad ute nu, det sopas och krattas och grävs i rabatterna och påskliljorna blommar mot varma väggar, lite grönska syns på vissa ställen på gräsmattor. Några snöhögar finns det kvar men med lite mer värme så är de borta, havet och sundet jag ser har mycket öppet vatten nu, den tunna isen som är kvar ligger mot land, den riktiga värmen kommer när all is är borta. Idag är det inte så varmt, sol på em. Jag har städat, dammat och torkat golv, påsken är nära. För min del är den inget särskilt, firar den inte med nåt särskilt.
Fredag kommer son med familj för att äta middag och sonen skall sätta in den nya hårddisk jag köpt till min stationära dator 1 TB det utrymmet behöver jag för alla bilder, program mm.
Har haft ont i huvudet några dagar vet inte varför men är också trött, vårtrötthet kanske.
Skall åka tända ljus på kyrkogården hos min dotter och kanske köpa några penseer, påskliljor har jag redan där sedan nån vecka, de står sig fint, krattade bort skräp kring stenen när jag var dit sist. Åker dit varje vecka och tänder ljus inför helgen.
Känns så tungt nu när dagen för hennes bortgång närmar sig, oron i kroppen stegras det blir 7:e året sedan hon gick bort och jag fattar inte att tiden gått och inte att hon inte finns med oss. På något sätt väntar jag fortfarande att hon skall komma tillbaka.
Saknaden tar aldrig slut, den är enorm och svår. Älskar dig Carola.

I måndags var jag barnvakt till mitt yngsta barnbarn 3 år och då blir det full rulle för så klart skall hon leka med farmor och jag blir också 3 år då. Men roligt har vi och jag mår bra, väldigt bra då tillsammans med henne. Hon brukar fråga ut mig, vilken färg har du på bilen osv. Tänk så fort de växer. Älskar er mina barn och barnbarn.