tisdag 17 november 2009

372. Så hemskt trött

Det har varit några konstiga dagar sedan söndag el egentligen lördag natt.
Först kunde jag inte sova från lördag till söndag helt omöjligt somna så jag klev upp kl.6 söndag morron och då hade jag inte sovit en blund sedan lördag morgon. Det händer då och då och jag förstår inte varför.
Stökade på lite på söndag fram till halv 12 då lade jag mig ovanpå sängen och somnade halv 2 ringde det på dörren, det var vaktmästaren här som jag ringt angående att det läkte in vatten på min inglasade balkong och mattan där var blöt. Så han kollade och upptäckte det verkade otätt i hörnet mellan glasen där det borde vara tätt.
Efter det lade jag mig igen och somnade halv 3 em och vaknade halv 5 lagade mat och stökade lite men var så hemskt trött så det blev inte mycket, kroppen värkte lite huvudvärk som jag dragits med ett tag, men det är tröttheten som är värst. Lade mig riktigt 20.30 och somnade efter en stund och sov till halv 9 måndag morgon då jag klev upp men jag var fortfarande lika trött och orkeslös av någon orsak. Kan vara nåt medicinsk, jag äter ju medicin för sköldkörtel och blodtrycket så det är möjligt att jag behöver kolla upp det igen hjärtat känns lite oroligt emellanåt.
Men kanske hösten allt detta regnade och mörker har sin påverkan. Det är väl bara att kämpa på och göra sitt bästa.