onsdag 17 september 2014

645. Sjukgymnasten

Jag har i många år haft problem med min nacke och axlar med väldigt ömma och värkande muskler samt att jag drabbas av en svindel som är som att åka karusell i hög fart länge och bli illamående och kräkas. Blir så illa att jag inte klarar vara uppe. Jag hade fått en tid hos sjukgymnasten onsd den 3 sept men blev sådär yr i huvudet att jag blev tvungen att ringa återbud men fick en ny tid till idag. Den här gången gick det bra.

Var till sjukgymn. idag och blev knådad, jädrar så ont jag har i mina både muskelfästen och själva muskel på axlar och skuldror men jag skulle kunnat ligga där längre o bli knådad känns så bra ändå dessutom var hon så behändig att hon fixade så jag fick gå in till en distriktsköterska och få blodtrycket kollat (enl läkarorder) utan att jag bestämt tid. Nu var blodtrycket normalt 145/69 mot förra ggn då det var 190/100 fick ju större dos blodtr.med så nu är det bara köra på. Har bestämt mig för att kolla upp om sk massagekuddar för nacke som sjukgym nämnde och köpa en blir väl investerade pengar. Skall tillbaka till sjukgym nästa fredag. Hon trodde inte heller det hade med kristaller göra utan som jag sagt nacke o axlar enl röntgen. Spänningar i muskler. Jaha nu vet ni vad jag haft för mig idag, disigt i morse men varmt och soligt  och härligt har det varit senaste dagarna. 
Gick in på nätet när jag kom hem för att kolla upp var och vilka affärer de är som har massagekuddar för nacke och skuldror. Så nu blir det till att ta en tur till Köpcentra i Birsta och kolla vilka som har några vad de kostar och hur de ser ut. Tror det blir en bra investering för att gå så här länge och ha så stora problem att man inte ens kan gå utan att tappa balansen för att man är yr är inte ett alternativ.