söndag 26 februari 2012

572. Fortsätter att måla

Alla 6 köksstolarna är klara. Hurra. Tog tid och blev lite enahanda mot slutet men bra blev det och jag är nöjd.  Bild 26 feb 2012


Nu har jag också målat min dotter Carolas minnesbord även det vitt.
Före  22 feb 2012
Efter 25 feb 2012
Nästa projekt blir klaffbordet och det blir en lite jobbigare möbel att måla för jag måste hålla till på golvet många vinklar och vrår har det också. Lägger först plast på golvet och sedan skyddspapper och sedan vända upp och ned på bordet först det blir den jobbigaste sidan att måla och måste målas helt klart innan jag kan ta ovansidan.
I övrigt så är det rätt lugnt, vädret ja, det växlar på dagen från + 1-2 gr C och 0 gr C till -7 gr C på kvällen. Vägarna är rätt bara men smutsiga. Bara några dagar kvar på februari sedan är vi inne i mars och våren närmar sig sakteliga.

20 feb 2012 lite snö och inte är det mera nu idag hellre mindre men smutsigare

Visst längtar man till vår men det är också en väldigt jobbig tid känslomässigt på grund av att min dotter lämnade jordelivet den månaden och det är också hennes födelsedag samma månad. Det går runt i magen av ångest när jag skriver. Aldrig kan jag glömma de svåra åren före och ännu värre åren efter så fyllda av smärta och saknad så svårt att förstå. Men med åren lär man sig leva med det och lär sig hantera sin sorg på ett hanterbart sätt men visst faller man ned i djupet många gånger men det tar inte lika lång tid att komma upp och där är målandet en bra terapi. Det är som nyss men ändå så länge sedan och jag själv blir äldre och kommer närmare den dag jag måste lämna dem jag har kvar här och möta min dotter där på andra sidan. När, var och hur det vet ingen. Jag är inte rädd för att dö, jag bara hoppas att slippa plågas men om det blir så hoppas jag att jag kan vara lika stark som min dotter var.
Älskar er alla mina barn och barnbarn, ni är mitt liv, mitt ljus. 
CAROLA  Alltid älskad, evigt saknad, Aldrig glömd
Du är med oss alla dagar