tisdag 2 november 2010

491. Oväntat

Igår beslutade jag mig för att åka till Birsta köpcentra.
Som vanligt åker jag gamla E4 och när jag åkt uppför Skönviksbacken och en liten bit till ser jag plötsligt ett djur hoppa ut på vägen på min körsida och börja gå i lugn takt mot andra sidan det var ett rådjur som tur var hade jag låg fart och kunde stanna några meter ifrån, det verkade inte alls rädd eller nervös på något vis och just när jag skulle köra igen kom ett till rådjur efter den först, de verkade inte alls ha bråttom.
Så fina de är. Som tur är kom ingen bil bakom mig och ingen mötande trafik. Klockan var 13.45 alltså mitt på dan så det var ljust och tur var väl det och jag körde inte fort heller för det är en lång backe uppför innan en mindre raksträcka. Synd jag inte hade kameran med som jag brukar hade haft tid fått några kort på rådjuren.Skapligt väder och torra vägar.

Åkte först till Rusta köpte ljus och så en en del ljusslingor av olika sort och en rödkula med diodljus i att hänga i fönster.

Tittade efter nåt i klädväg men fann inget som jag tyckte om har blivit på modet med typ tunika, långa tröjor, toppar och en hel del stickat mest koftliknade saker, nu igen med  rych pych på ärmar och hals, var faktiskt rätt mycket folk där trots det var mitt på dan.
Numera tycker jag det är jobbigt gå där och kolla kläder inte alltid jag hittar nåt som passar min smak. 
Köpte en stjärna man kan ha i fönstret med ett värmeljus i och hänga i fönstret på Indiska.
Sedan måste jag ju ha mat så jag åkte in till Willys och handlade.
Är så himla trött när jag kommer hem och det är så  besvärligt bära kassar nu när trappan är så smal och ingen hiss än, tar väldigt lång tid tycker vi som bor här. Man får bära kassarna framför och bakom sig så jag hoppas de lägger på lite turbofart nu.
Det här kortet tog jag den 23 okt. insidan blivande hissen, har inte hänt mycket sen dess.
Ingen snö än här men idag regnar det.

Visste ni att dessa båda nedan är en symbol för evigheten, jag visste det inte förut.