onsdag 29 augusti 2012

585. Nu är det gjort, hurra

Lördag den 25 augusti klockan 17.00 Vigdes min son och  hans sambon i Alnö gamla kyrka.

Gäster: Föräldrar, syskon och vänner firade dagen tillsammans med dem. Så vackert, så känslosamt. Dessutom hade de/vi tur med vädret, solsken hela dagen. Den här årstiden blir det lite kallt och fuktigt på kvällar och nätter men vi hade det gott ändå i det tält som de satt upp. Vackert smyckat och så god mat och hembakad fantastisk tårta 3 våningar hög. Den har min fantastiskt duktiga äldsta dotter dekorerat, allt handgjort av henne, äkta vara rakt igenom. Själva tårtbottnarna har min duktiga svärdotter gjort.
Så jag har en duktig och omtyckt svärdotter (på riktigt) och så deras 2 små barn, mina barnbarn som jag är farmor till. 3 barn har jag fått och 5 barnbarn och jag är både farmor och mormor. Jag är rik trots allt. Saknar ett av mina barn, en dotter som inte finns här med oss längre, 8 år av saknad har gått, år som är smärtsamma och svåra att förstå, hur kan tiden gå så fort och ändå inte.

Nu skall jag glädjas åt dem jag har kvar här så länge jag själv finns med.

Det var strålande leende och mycket vackert brudpar. Och en underbart trevlig bröllopsfest och en del oväntade och roliga överraskningar och tal till brudparet förstås.

Nygifta, man och hustru
Familjen samlad, lilla dottern 4 år och 7 mån, hon fick vara brudnäbb, lille sonen är 1 år och 2 mån. Barnens mormor hjälper till här och senare på kvällen o natten tog jag över passning av lill killen.
Bröllopstårtan

PS. Själv fastnar jag inte på kort. Skämtar eftersom detta är kort som jag tagit så finns jag inte med på dem men det finns andra, men dem har jag inte har sett än.

ETT STORT GRATTIS, LYCKA OCH VÄLGÅNGS ÖNSKNINGAR TILL BRUDPARET
från
Brudgummens mor, brudens svärmor och de små barnens farmor. (Jag) 
HURRA, HURRA