fredag 17 oktober 2008

135. Fredag

Så är det helg igen. De kommer tät inpå numera, när man jobbade så längtade man till helgen numera gör jag inte det. Borde inte vara nån skillnad på dagarna men det är det. Hör ungdommarna skråla utanför men inget som stör mig.
Inget regn idag, var ner till källaren och lastade in vinterdäcken i bilen, är bjuden till son m fam på brunch på söndag. Då skall jag leka med mitt yngsta barnbarn, hon har hunnit bli 8 mån, blir 9 i slutet på månaden, så tiden går.
Måste nog åka och köpa färg och så har jag tänkt köpa nåt till den lilla sötnosen.

Så glad för mina goa vänner jag fått via nätet. De är fanstastiska. Synd bara det är så långt till dem. Vi har alla förlorat ett barn, man önskade ju att det inte skulle vara så, men tack och lov ändå att man har dem.En av dem har jag träffat personligen i sommar. Så roligt.
Min äldsta dotter har drabbats av yrsel, bara snurrar för henne och ingen hjälp har hon fått från sjukvårde, skandal, ändå jobbar hon själv inom sjukvården, de tar inte ens hand om dem som jobbar där. Hur har allt blivit är det bara pengar i allt och de rika som kan få hjälp. Snart ligger vi i botten när det gäller hjälp av myndighet och sjukvård av alla slag här i vårt land.

134. Snart så


Inte mitt sovrum men..

Jag målar och målar, har bara en vägg kvar att mål. Nöjd blir jag men vilket joxande med flytta möbler och så upp och ned på stegen för att nå upp med att måla, inte med möblerna, hmm. Inte nog med det så slår jag tårna i alla möbler för de står på fel plats, det gör ju så förbaskat ont att slå tårna, en blånagel fick jag på stortån för jag klantade mig och tappade nåt tungt på den. Men det går över. Finns mycket värre än det.
Men nu har färgen tagit slut så jag måste köpa mer.
Putsade ett fönster igår så idag regnar det ju förståss, typiskt.
Ja,ja men skönt att ha gjort klart snart. Undrar vad jag då skall hitta på.
Kan ju inte börja julstäda än, men jo, köksskåpen kan jag ju börja med, spelar ingen roll de behöver alltid en städning då och då.
Låter som flitiga Lisa men måste passa på mens lusten finns. Tänker inte så intensiv då men inte kan jag sova nåt bättre, nej då, samma varje kväll bara roterar runt.