fredag 25 mars 2016

665. Mitt första och andra barnbarnsbarn

Så charmiga små töser.Tänk så tiden går. Inte konstigt man har en massa krämpor. Älskar mina båda (2) små barnbarnsbarn och de får mig att le när jag ser på dem. Små solar.

 Lilla Signe snart 5 månader 

Åh lilla Emelia snart 2 månader


Vem kan motstå nåt så vackert som de här 2 små sötnosarna. Och jag har äran att få vara deras gammelfarmor och gammelmormor. Själv säger jag farmorsmor och mormorsmor.

664. Påsk igen

En jobbig vecka har det varit, på grund av min rygg som jag fick sån värk i och gjort så ont att jag knappt kunde kliva ur sängen, och jag förstår inte varför det blivit så här. Jo, jag har Atros lite här o där men jag har aldrig haft så mycket besvär som nu några veckor. Har röntgat både halsrygg och rygg för ett tag sedan.
Tur att jag går hos en sjukgymnast och får massage varje vecka, det lindrar.
Vädret ja, det har varit växlande, ömsom en solglimt, och rätt var det är så snöar det en stund. Inget allvarligt, utan ganska normalt här, denna årstid. Jodå, det är varmgrader, så snön håller på att tina bort.
Vi har inte haft särskilt mycket snö denna vinter och det är ju en fördel.

Så nu är det bara att vänta, på den riktiga våren, när träden börjar få små musöron som vi kallar det för löven håller på att visa sig och skiftar lite i grönt och tulpaner och andra tidiga blommor kommit upp och står i knopp.
Jag gillar inte vinter och den här har varit mer än jobbig, i synnerhet tiden efter jul, av flera olika anledningar.

Så nu önskar jag er en trevlig och lugn påskhelg alla.

 Ta det försiktigt så inte detta händer, haha
 Önskar er en Trevlig Påsk