torsdag 14 februari 2013

607. Snöandet tar aldrig slut

Nu är det så mycket snö så de som bor i våningen under ser inte ut snart. Usch, vilken tid det kommer ta innan all snön tinat bort till våren. Men än hinner det komma mera.
Jag har inte mått så bra nu sedan efter jul. För 2 veckor sedan kulminerade det i en hemsk värk i hela kroppen och svullna ben o fötter och nu ända upp till toppen på knoppen, alltså i hårbotten har jag värk känner mig som en ballong. I går var jag till läkaren och han lyssnade och sa så här; att genom jag slutat röka för dryga 4 månader sedan så kan ämnesomsättningen ändrats och jag behöver få ökad medicindos (äter Levaxin sedan 10 år bakåt) fick problem i samband med min dotter var sjuk i cancern som tog henne från oss 2004.
Men på grund av alla ömma muskler i kroppen och som sagt även på huvudet så finns det en sjukdom som heter muskel reumatism -Polymyalgia reumatika som jag kan ha drabbats av, den går att medicinera.
Men först skall jag lämna blodprover, så det tar nån dryg vecka innan labbet har analyserat och skickat svar till min läkare och då skall han ta kontakt med mig sa han. Så det är bara att härda ut med all värk, stelhet i hela kroppen, huvudvärk och trötthet. Gnäll, gnäll, ja men ibland måste man få gnälla av sig.

Så ligger det till idag och jag vill bli frisk nu och få lite energi inför våren och förhoppningsvis en händelserik sommar. Sommaren 2012 var händelserik, först min sonsons 1 årsdag i juni, några dagar senare hade jag
min födelsedag även den i juni, jämna år fyllde jag och hade släktkalas här hos mig med mat. Sedan i augusti så var det bröllop min son gifte sig, så nu har hela hans familj (fru och 2 barn) samma efternamn.

 Idag är det Alla Hjärtans Dag - Happy Valentines day- så jag önskar er alla en fin och kramig dag.

Kram Från mig

Tulpaner blir det för det är den tiden på året här nu.


Nedan, utsikt från mitt köksfönster idag mot den stora genomfarts gatan, huvudgatan för affärerna den ligger mellan snöhögarna och huset, det stora gulaktiga.