tisdag 20 januari 2009

173. Krångel=stressad

Tisdag:Vilket väder vi har blötsnö och blåst. Skjutsade mamma till tandl. när vi kom dit fick vi vända igen för det hon skulle ha hade inte kommit, numera skickas allt bort till tandtekniker söderöver åtminstonde privattandläk. I morgon skall jag skjutsa henne dit igen.
Men i helgen när jag skulle starta bilen så var batteri helt urladdat det händer varje år den här tiden. Ganska tydligt det är nåt som drar ut batteri så nu har jag beställt tid på bilfirmans verkstad (garanti)och gör en lista på vad de skall kolla nåt är fel bilen är inte 3 år än, köpt ny. I vilket fall som helst hade jag köpt batteriladdare förra ggn (vid jul) den inte startade så det fick stå på laddning i 1 och ett halv dygn. Så den startade idag.
Passade på att åka till Birsta och Barnenshus och köpte presenter till mitt lilla barnbarn som fyller ett år slutet denna månad.
Inte klokt så tiden går. Därefter direkt till kyrkog. och tände ljus, kunde inte göra det eftersom jag inte hade någon bil i helgen.
Suck, varför skall det alltid krångla med nåt, jag blir så stressad så fort det är nåt numera.
Men har lärt mig nu hur man tar ut batteriet ur bilen och sätter dit det och hur man laddar det, tittade på när sonen gjorde det. Frågan är om jag kan lyfta det, är ju väldigt tungt trots det inte är så stort.