måndag 28 maj 2012

579. En jobbig tid

Maj månad har varit väldigt kall och seg. Nu veckan som gick har det varit soligt och rätt varmt +22 gr vissa dagar. Men idag är det kyligt men inget regn.
Igår var det morsdag och vi syskon firade mor (90 år) med tårta och vi satt ute och njöt av det fina vädret.
I morgon den 29:e är det min ängla dotters födelsedag den dag hon föddes en lycklig dag, men de senaste 8 åren en av de svåraste. Jag frågar mig varför blev det så här men det är meningslöst att undra några svar får man inte. Maj månad är och förblir en tung månad ,det går inte att ändra på allt som hände då för 8 år sedan hur gärna man önskar att man kunde.

Mitt yngsta barnbarn fyller 1 år om ett par veckor, näst yngsta är 4 1/2 år, inte klokt så fort de små godingarna växer.

Nu håller jag på att förbereda inför min egen födelsedag, fyller jämna år och har tänkt bjuda mina nära på mat men jag skall göra det enkelt för mig så jag beställer catering, jag tycker det är alla tiders att man kan
göra det och slippa slita med all mat för det är ju inte meningen man skall vara helt slut när dagen kommer.
Tårtan tänker min äldsta dotter baka, hon är otroligt duktig att baka tjusiga tårtor av alla de slag.

Blir inte så ofta skrivet här för jag känner ingen insperation just nu. Får önska alla en solig, lagom varm sommar och att alla har tillfälle att njuta av den så gott det går, tiden går fort och sommaren är kort känns det som. 

Bilden är från 2011 för den har inte slagit ut i full blom än när jag skriver detta det har varit lite för kallt tills nu.

PS. Så här blev skåpet nedan när jag gjort det klart.