lördag 7 februari 2009

183. Riktig vinter


Från min balkong ser det ut så här idag


Från köksfönstret mitt på dan snön faller andra dagen nu
Så här ser det ut där jag bor idag den 7 febr.2009 i Medelpad

Inte går eller kör man ut i onödan en sån här dag. Hoppas det slutat innan i morgon för då skall jag vara barnvakt åt mitt lilla barnbarn en stund. Har över en mil att köra, en väg, och inte de allra bästa vägarna och en stor lång bro för de bor på Alnön. Längtar så efter henne.

1 kommentar:

Tojjan... sa...

Hej! har tänkt en del på ditt inlägg om den lilla trösterskan. Lustigt hur en del texter bara sätter sig och sedan bär man runt på dem och funderar på dem.

Häromdagen tittade jag på TV 4. En barnpsykolog beskrev barns sorg som randig. Psykologen menade att barn inte orkar, som i klarar, att vara sorgsna en längre stund. Att barn liksom konstaterar att "det har hänt", och är ledsna en stund, sedan går vidare, men kan återvända till sitt randiga sorgearbete efter en stund/någon dag.

Tyckte det var vackert beskrivet. Och tänkte på ditt inlägg.

Hopp till annat ämne. Vilka underbara bilder från din balkong. Bilderna från Varberg hade sett betydligt tråkigare ut. Ingen snö, barmark, vind och plusgrader. Ibland är det orättvist att bo i södra delen av landet.

ta det lugnt om du ska ut och röra på dig, men kasta gärna en snöboll för mig! Det var några år sedan sist vi kunde det här nere (nu överdrev jag en smula som du säkert förstår).

Kram Tojjan